• +45 96529092
  • kontaktsizzlers@gmail.com

Månedsarkivdecember 2018

Menukort

Sizzlers Menu

Galleri

Kontakt os

Sizzlers Ø. Hurup
Kystvejen 57
Ø. Hurup
9560 Hadsund

tlf. +45 96529092

 

Du kan også rette forespørgsler via mail:

kontaktsizzlers@gmail.com

Oplys venligst ønsket dato, anledning og antal gæster. Så ved vi allerede når vi vender tilbage om datoen er ledig i kalenderen. Herefter kan vi mødes og aftale detaljerne for jeres menu og aften.

 

Om Sizzlers – tidligere Restaurant Kreta

Sizzlers er ejet af Sina, som oprindeligt er uddannet indenfor arbejdsmiljø, men i flere år har haft madlavning i fagets mange muligheder, som sit faglige hjertes passion. Således åbnede Sina i 1993 “Grotten” i det tidligere Tivoli Karolinelund, hvor han efter en tid kom til at drive alle restauranterne i Aalborgs skønne fælleshave. Sideløbende åbnede han den første Restaurant Kreta i Blokhus., og kort herefter åbnedes også Kreta også i Øster Hurup, hvor restauranten indtil 2018 holdt til på hovedgaden overfor det nye midtpunkt.

Lokalerne var nedslidte, og udlejer var ikke samarbejdsvillig, så i sensommeren 2018 flyttede restauranten til nye og bedre lokaler, endda med et legeland til børnene i samme bygning, med indgang fra restauranten.

Restaurant Kreta hedder nu Sizzlers, lokalerne er langt bedre, men betjeningen er stadig klar med et smil, til at tage i mod nye, som gamle kunder, hvoraf nogle har været tilbagevendende gennem 18 år.

i 2019 åbner vi op for mulighed for børnefødselsdage, i samarbejde med legelandet. Vi vil også gerne være værter for andre familienære arrangementer, som konfirmationer og/eller bryllupsdage, vinsmagninger, mindre foredrags-event osv. Send os en mail, med jeres forespørgsel, så taler vi om muligheden.