• +45 96529092
  • kontaktsizzlers@gmail.com

Om Sizzlers – tidligere Restaurant Kreta

Om Sizzlers – tidligere Restaurant Kreta

Sizzlers er ejet af Sina, som oprindeligt er uddannet indenfor arbejdsmiljø, men i flere år har haft madlavning i fagets mange muligheder, som sit faglige hjertes passion. Således åbnede Sina i 1993 “Grotten” i det tidligere Tivoli Karolinelund, hvor han efter en tid kom til at drive alle restauranterne i Aalborgs skønne fælleshave. Sideløbende åbnede han den første Restaurant Kreta i Blokhus., og kort herefter åbnedes også Kreta også i Øster Hurup, hvor restauranten indtil 2018 holdt til på hovedgaden overfor det nye midtpunkt.

Lokalerne var nedslidte, og udlejer var ikke samarbejdsvillig, så i sensommeren 2018 flyttede restauranten til nye og bedre lokaler, endda med et legeland til børnene i samme bygning, med indgang fra restauranten.

Restaurant Kreta hedder nu Sizzlers, lokalerne er langt bedre, men betjeningen er stadig klar med et smil, til at tage i mod nye, som gamle kunder, hvoraf nogle har været tilbagevendende gennem 18 år.

i 2019 åbner vi op for mulighed for børnefødselsdage, i samarbejde med legelandet. Vi vil også gerne være værter for andre familienære arrangementer, som konfirmationer og/eller bryllupsdage, vinsmagninger, mindre foredrags-event osv. Send os en mail, med jeres forespørgsel, så taler vi om muligheden.

admin

Læg din besked